Koiran lihashuolto kotona -kurssi

Koiran lihashuolto kotona -kurssi koostuu teoria- ja käytännönosuudesta. Teorian  aikana perehdytään perusteisiin koiran anatomiasta, hieronnan hyödyistä ja hierontaotteista. Luennon aikana käydään läpi myös elekieltä ja aktiivisia venytyksiä.
 
Käytännön osuuden aikana saat henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä. Osallistujat käsittelevät koiria pareittain vuorotellen kuuntelu/ katseluoppilaan ja hierojan roolissa. Päivän aikana on myös aikaa kysymyksille ja keskusteluille.
Seuraava kurssi järjestetään lauantaina 29.1.2023 klo 12-16
 
Aikataulu:
12 – 14 teorialuento + kahvittelu
14 – 16 käytännön harjoittelu
 
Hinta: 80 €
Ilmoittautuminen 26.1. mennessä sähköpostitse info@koirahierojaemiliakirkkala.fi
 
Ilmoita viestissä:
  • nimi
  • osoite
  • puh.nro
  • osallistutko oman koiran kanssa vai tarvitsetko lainakoiran
  • oman koiran kanssa osallistuvilta koiran rotu/koko ja ikä
  • Kerro lyhyesti koirataustastasi
" Tiivis tietopaketti teoriaa, kiva kun sai vielä kirjalliset materiaalit mukaan, joista voi kerrata asiat myöhemmin. Käytännön osuus super hyödyllinen, Emilia näytti ja selitti selkeästi ja rauhallisesti mitä pitää tehdä, ja mihin kiinnittää huomiota. Koulutus auttoi kivasti alkuun oman koiran huoltamisen kanssa, bonuksena vielä mahdollissuus pyytää Emilia katsomaan ja ohjaamaan omatoimista hierontaa myöhemmin esim kotikäynnille. "  
Kurssin osallistujan palaute
Kurssi järjestetään Tampereen Hervannassa, Diudiu Centerin tiloissa osoitteessa Kytömaankatu 11. Paikka on lämmin sisähalli, jossa on nurmimattopohja.
 
Koirat ovat käytännön hierontaosuuden aikana samassa tilassa (4 koiraa kerrallaan). Osallistuvien koirien tulisi siis pystyä rauhoittumaan ja olemaan käsiteltävänä myös muiden koirien sekä ihmisten läsnäollessa. Käytännön osuuteen ei tarvitse ottaa omaa koiraa, vaan järjestäjän puolelta on saatavilla tottuneita koiria ”lainaksi”. Teoriaosuuden aikana osallistujien omat koirat odottavat joko autossa tai häkissä. Osallistuvan koiran pitää siis pystyä myös odottelemaan rauhassa ja häiritsemättä omaa vuoroaan.
 
Koiran lihashuolto kotona – kurssi on hyvä tietopaketti omistajalle, joka haluaa edistää koiransa fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia sekä parantaa suhdetta koiraansa. Kurssin luennoitsijana toimii koirahieroja Emilia Kirkkala. Kurssilta saa mukaan kirjalliset materiaalit.
 
Muistathan, että kurssi ei korvaa ammattilaisen suorittamaa hoitoa! Ammattilaisen suorittama säännöllinen tutkimus ja hoito on tarpeellista, jotta saavutetaan paras hoitotulos. Säännöllisellä kotihieronnalla voidaan kuitenkin ylläpitää lihaksiston hyvää toimintaa ja pidentää ammattilaisen suorittamien hierontojen hoitoväliä. Kurssi on tarkoitettu oman koiran hoitoon eli ei anna valmiuksia hoitaa vieraita koiria.
 
Peruutusehdot:
Kurssilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Kurssi tulee peruuttaa viimeistään 5 päivää ennen, tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan 50 % hinnasta.  Alle 48 tuntia ennen kurssia tulleista peruutuksista veloitamme 100 % hinnasta. Sairastapauksissa osallistuminen ensisijaisesti siirretään tuleviin kursseihin tai muihin palveluihin.
 
Peruutuksesta on ilmoitettava kirjallisesti sähköpostiin info@koirahierojaemiliakirkkala.fi.
 
Maksu suoritetaan zettlen maksulinkin kautta.