Koiran lihashuolto kotona -kurssi

Koiran lihashuolto kotona -kurssi koostuu teoria- ja käytännönosuudesta. Teorian  aikana perehdytään perusteisiin koiran anatomiasta, hieronnan hyödyistä ja hierontaotteista. Luennon aikana käydään läpi myös elekieltä ja aktiivisia venytyksiä.
 
Käytännön osuuden aikana saat henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä. Osallistujat käsittelevät omia tai lainakoiria hieroen harjoitellen päivän aikana opittuja tekniikoita. Päivän aikana on myös aikaa kysymyksille ja keskusteluille.
Seuraava kurssi järjestetään lauantaina 17.2.2024 klo 12-16
 
Aikataulu:
12 – 14 teorialuento + kahvittelu
14 – 16 käytännön harjoittelu
 
Hinta: 80 €

Ilmoittaudu kurssille 15.2. mennessä.

" Tiivis tietopaketti teoriaa, kiva kun sai vielä kirjalliset materiaalit mukaan, joista voi kerrata asiat myöhemmin. Käytännön osuus super hyödyllinen, Emilia näytti ja selitti selkeästi ja rauhallisesti mitä pitää tehdä, ja mihin kiinnittää huomiota. Koulutus auttoi kivasti alkuun oman koiran huoltamisen kanssa, bonuksena vielä mahdollisuus pyytää Emilia katsomaan ja ohjaamaan omatoimista hierontaa myöhemmin esim kotikäynnille. "  
Kurssin osallistujan palaute
Kurssi järjestetään Toijalan Pätsiniemessä, osoitteessa Pätsiniementie 42. Paikka on lämmin sisähalli, jossa on messumattopohja.
 
Koirat ovat käytännön hierontaosuuden aikana samassa tilassa (4 koiraa kerrallaan). Osallistuvien koirien tulisi siis pystyä rauhoittumaan ja olemaan käsiteltävänä myös muiden koirien sekä ihmisten läsnäollessa. Käytännön osuuteen ei tarvitse ottaa omaa koiraa, vaan järjestäjän puolelta on saatavilla tottuneita koiria ”lainaksi”. Teoriaosuuden aikana osallistujien omat koirat odottavat joko autossa tai häkissä. Osallistuvan koiran pitää siis pystyä myös odottelemaan rauhassa ja häiritsemättä omaa vuoroaan.
 
Koiran lihashuolto kotona – kurssi on hyvä tietopaketti omistajalle, joka haluaa edistää koiransa fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia sekä parantaa suhdetta koiraansa. Kurssin luennoitsijana toimii koirahieroja Emilia Kirkkala. Kurssilta saa mukaan kirjalliset materiaalit.
 
Muistathan, että kurssi ei korvaa ammattilaisen suorittamaa hoitoa! Ammattilaisen suorittama säännöllinen tutkimus ja hoito on tarpeellista, jotta saavutetaan paras hoitotulos. Säännöllisellä kotihieronnalla voidaan kuitenkin ylläpitää lihaksiston hyvää toimintaa ja pidentää ammattilaisen suorittamien hierontojen hoitoväliä. Kurssi on tarkoitettu oman koiran hoitoon eli ei anna valmiuksia hoitaa vieraita koiria.
 
Peruutusehdot:
Kurssilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Kurssi tulee peruuttaa viimeistään 5 päivää ennen, tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan 50 % hinnasta.  Alle 48 tuntia ennen kurssia tulleista peruutuksista veloitamme 100 % hinnasta. Sairastapauksissa osallistuminen ensisijaisesti siirretään tuleviin kursseihin tai muihin palveluihin.
 
Peruutuksesta on ilmoitettava kirjallisesti sähköpostiin info@koirahierojaemiliakirkkala.fi