Vetovaljaat tutuiksi – koulutus järjestetään lauantaina 7.10. klo 9-12!

Vetovaljaat tutuiksi on tarkoitettu lajista kiinnostuneille aloittelijoille eli aiempaa kokemusta ei vaadita. Koulutuksessa opetellaan kuinka koiralle koulutetaan eteenmeno, suunnat ja pysähtyminen. Lisäksi perehdymme hyvin istuviin varusteisiin, lämmittelyihin ja jäähdyttelyihin. Päivän aikana on myös aikaa kysymyksille ja keskusteluille.
Rajoitettu osallistujamäärä. Kouluttajalta saa tarvittaessa erilaisia varusteita lainaksi. Koulutuspaikka katsotaan lähempänä koulutusta ja koulutusinfo tulee ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin.

Koulutuksen hinta:

45 €

Irtotunnit:

Bikejoring irtotunnilla voidaan treenata teidän tarpeisiin sopivia teemoja. Tarvitsetteko vahvistusta eteenmenoihin, suuntiin, ohituksiin ja pysähtymiseen? Kouluttajalta saa erilaisia varusteita lainaksi. Koulutuspaikka ilmoitetaan paria päivää aikaisemmin.

Irtotunnin hinta:

25 €

Peruutusehdot: Koulutuksilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Koulutus tulee peruuttaa viimeistään 5 päivää ennen, tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan 50 % hinnasta. Alle 48 tuntia ennen koulutusta tulleista peruutuksista veloitamme 100 % hinnasta. Sairastapauksissa osallistuminen ensisijaisesti siirretään tuleviin koulutuksiin tai muihin palveluihin.

Peruutuksesta on ilmoitettava kirjallisesti sähköpostiin info@koirahierojaemiliakirkkala.fi.