Seuraava kurssi järjestetään lauantaina 19.11.2022.


Koiran lihashuolto kotona -kurssi koostuu teoriaosuudesta, jonka aikana perehdytään perusteisiin koiran anatomiasta, hieronnan hyödyistä ja hierontaotteista. Luennon aikana käydään läpi myös elekieltä ja aktiivisia venytyksiä.


Osallistujat käsittelevät koiria pareittain vuorotellen kuuntelu/ katseluoppilaan ja hierojan roolissa. Käytännön osuuden aikana saat henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä. Päivän aikana on myös aikaa kysymyksille ja keskusteluille.


Koirat ovat käytännön hierontaosuuden aikana samassa tilassa (4 koiraa kerrallaan). Osallistuvien koirien tulisi siis pystyä rauhoittumaan ja olemaan käsiteltävänä myös muiden koirien sekä ihmisten läsnäollessa. Käytännön osuuteen ei tarvitse ottaa omaa koiraa, vaan järjestäjän puolelta on saatavilla tottuneita koiria "lainaksi". Teoriaosuuden aikana osallistujien omat koirat odottavat joko autossa tai häkissä. Osallistuvan koiran pitää siis pystyä myös odottelemaan rauhassa ja häiritsemättä omaa vuoroaan.


Koiran lihashuolto kotona - kurssi on hyvä tietopaketti omistajalle, joka haluaa edistää koiransa fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia sekä parantaa suhdetta koiraansa. Kurssin luennoitsijana toimii koirahieroja Emilia Kirkkala. Kurssilta saa mukaan kirjalliset materiaalit.


Aikataulu:

12 – 14 teorialuento + kahvittelu

14 - 16 käytännön harjoittelu


Hinta: 80 €


Kurssi järjestetään Tampereen Hervannassa, Diudiu Centerin tiloissa osoitteessa Kytömaankatu 11. Paikka on lämmin sisähalli, jossa on nurmimattopohja.


Muistathan, että kurssi ei korvaa ammattilaisen suorittamaa hoitoa! Ammattilaisen suorittama säännöllinen tutkimus ja hoito on tarpeellista, jotta saavutetaan paras hoitotulos. Säännöllisellä kotihieronnalla voidaan kuitenkin ylläpitää lihaksiston hyvää toimintaa ja pidentää ammattilaisen suorittamien hierontojen hoitoväliä. Kurssi on tarkoitettu oman koiran hoitoon eli ei anna valmiuksia hoitaa vieraita koiria.


Ilmoittautuminen 17.11. mennessä sähköpostitse info@koi­ra­hie­ro­jae­mi­lia­kirk­ka­la.fi


Ilmoita viestissä:

· nimi

· osoite

· puh.nro

· osallistutko oman koiran kanssa vai tarvitsetko lainakoiran

· oman koiran kanssa osallistuvilta koiran rotu/koko ja ikä

· Kerro lyhyesti koirataustastasi


Peruutusehdot:

Kurssilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Kurssi tulee peruuttaa viimeistään 5 päivää ennen, tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan 50 % hinnasta.  Alle 48 tuntia ennen kurssia tulleista peruutuksista veloitamme 100 % hinnasta. Sairastapauksissa osallistuminen ensisijaisesti siirretään tuleviin kursseihin tai muihin palveluihin.


Peruutuksesta on ilmoitettava kirjallisesti sähköpostiin info@koi­ra­hie­ro­jae­mi­lia­kirk­ka­la.fi.


Maksu suoritetaan zettlen maksulinkin kautta.


" Tiivis tietopaketti teoriaa, kiva kun sai vielä kirjalliset materiaalit mukaan, joista voi kerrata asiat myöhemmin. Käytännön osuus super hyödyllinen, Emilia näytti ja selitti selkeästi ja rauhallisesti mitä pitää tehdä, ja mihin kiinnittää huomiota. Koulutus auttoi kivasti alkuun oman koiran huoltamisen kanssa, bonuksena vielä mahdollissuus pyytää Emilia katsomaan ja ohjaamaan omatoimista hierontaa myöhemmin esim kotikäynnille. "


- Kurssille osallistuneen palaute


1636784404597_siiri-virtanen-9879.jpg-me

Yh­teys­tie­dot

0407359791

info@koi­ra­hie­ro­jae­mi­lia­kirk­ka­la.fi

Y-tunnus 3145107-4

Linkit

1617442965974_150mm%20nelio%20oranssi%20koirall-01.png-me
1617443506666_siirie%20logo%20150mm%20nelio-01.png-me
1617443595064_diudiu%20logo%20150mm%20nelio-01.png-me

Tietosuojaseloste